Referenties

Coaching door een combinatie van persoonlijke gesprekken en creatief, kunstzinnig werken leidt vaak tot diepgaande inzichten en transformatie. De afgelopen jaren mocht ik al vele mensen mee op reis nemen naar een nieuw begin. Lees hier een aantal ervaringen.

Chrétienne:

”Ik ken Anne-Marie als een betrokken en sprankelende persoonlijkheid. Ze helpt en begeleidt mensen om situaties los te laten en een nieuwe weg in te slaan. Dat doet ze op een hele professionele en creatieve wijze. Zo hebben we tijdens onze retraite bv. geschilderd. Ik zal uit mezelf niet zo snel de penselen pakken. Door op deze manier creatief bezig te zijn, merkte ik dat ik toch dichter en sneller bij mijn gevoel kwam. Je wordt jezelf nog meer bewust van de zaken waar je tegenaan loopt. Anne-Marie weet je met haar aanpak snel te prikkelen.”

Claudia:

”Anne-Marie is heel deskundig én creatief! Ze bruist van energie en weet op een gepassioneerde wijze de verwerkingsprocessen van mensen in beweging te krijgen. Soms met een tikkeltje humor en soms confronterend als de situatie daarom vraagt. Door middel van creatieve opdrachten kom je dichter bij je gevoel te staan. Bv. door te schilderen of door muziek te maken. Daardoor krijg je meer inzicht in het proces waarin je verkeert. Anne-Marie wisselt deze opdrachten af met goede, diepgaande gesprekken. Ze voelt feilloos aan wat jij nodig hebt en geeft jou gedurende het gehele traject de juiste aandacht om een nieuwe stap te kunnen zetten. Ik kan een coachtraject van Anne-Marie dan ook van harte aanbevelen!”

Beppie:

”Ik heb samen met Anne-Marie workshops verzorgd. Door haar warme persoonlijkheid, onbevangenheid en humor kan ze gemakkelijk het ijs breken en snel een fijne sfeer creëren. Wat ik ook zo positief aan haar vind, is dat ze heel snel de vinger op de zere plek legt. Ze heeft een goed inlevingsvermogen en is heel gedreven om mensen een nieuwe stap in hun leven te laten maken. Onze cursisten waren zeer tevreden over haar professionele werkwijze en benadering, waarbij ze mensen ook een spiegel voor durft te houden. Ik kan een coachtraject door Anne-Marie dan ook van harte aanbevelen!”

Anne-Marie Martijn - Koets5, praktijk voor verlies- en rouwverwerking Breda - Referenties Koets5Anne-Marie Martijn - Koets5, praktijk voor verlies- en rouwverwerking Breda - Referenties Koets5Anne-Marie Martijn - Koets5, praktijk voor verlies- en rouwverwerking Breda - Referenties Koets5